Siteground Cyber Monday

Commemorating business proprietors and freelance professionals on our platform by sharing their stories.

Siteground Cyber MondaySiteground Cyber Monday

A Site, Ground eszkzk lenygz vlasztkt knlja a weboldalak teljestmnynek s biztonsgnak javtshoz. Ha maceramentes Word, Press hoszting szolgltatsrl lmodik, akkor szeretni fogja a Site, Ground menedzselt Word, Press szolgltatst.

Hasznltam mr korbban is, s elmondhatom, hogy a Weebly kezelse annyira szrakoztat, hogy nem is rezzk munknak (de persze n egy picit kocka vagyok). Vessnk egy kzelebbi pillantst a Website, Ground legrdekesebb szolgltatsaira!

Ez azt jelenti, hogy Tovbb azt is biztostja, hogy a tbbi felhasznl nem hasznlhatja fel szervernek erforrsait, s gy nem befolysolhatjk honlapja teljestmnyt. A Site, Ground az egyik legjobb szerverfigyel eszkzt, a 1H ltal ksztett Guardian-t hasznlja, ami figyelemmel ksri a szervereket s jelzi a technikusoknak, ha fenyegetst vagy egyb problmt szlelt.

A kiegszt nhny olyan nagyszer funkcival is egytt jr, melyekrt ltalban kln kell fizetni. Hasznlhatja arra, hogy konfigurlja a HTTPS-t honlapjhoz mindezt egy kattintssal. A gyorsttr kirtsre, URL cmek kizrsra vagy akr kpek s a CCS vagy a HTML optimalizlsra is alkalmazhatja. Tovbb hozzfrst biztost a -hez, ami az egyik legjobb dinamikus cache eszkz a Word, Press-hez.

Siteground Cyber MondaySiteground Cyber Monday

Amint az SG Site Scanner valamilyen problmt tall a honlapon, azonnal jelzi nnek, hogy megtehesse a szksges lpseket. A Website, Ground biztostja az sszes kockknak szl alapvet funkcit, pldul az egygombnyomsos elnzetet, a manulis s automatikus biztonsgi mentst s a c, Panelt.

Azonban tartsa szben, hogy A hoszting szolgltats elreteleptett SG-Git-tel jr egytt, ami lehetv teszi, hogy hozzadja honlapjt sajt Git repository-jhoz, hogy brhonnan letlthesse weboldalt s dolgozhasson a klnbz rszein. Arra is lehetsge lesz, hogy e-kereskedelmi honlapokat hozzon ltre kereskedknek a Site, Ground PCI-nek megfelel hoszting szolgltatst hasznlva. Mivel minden hoszting fik elreteleptett WP-CLI-t is tartalmaz, Word, Press honlapjt egy parancssoros felletrl is kezelheti.

Host provider Website, Ground is a webhosting business, started in 2004 in Sofia, Bulgaria. Since January 2020, it gives hosting for concerning 2,000,000 domain names worldwide. [] It gives common hosting, cloud hosting, enterprise solutions, email holding, as well as domain name enrollment. In 2019, the firm employed regarding 500 individuals. [] It has workplaces in Sofia, Plovdiv, Stara Zagora and also Madrid.

Website, Ground supplies host services for Word, Press, Joomla, Magento, Drupal, Presta, Shop and also Woo, Commerce websites. It also has a Weebly adapter. A September 18, 2020, review by PCMag. com praised Site, Ground for their solid uptime as well as customer support, yet ranked them 3. 5/5 total, before major cost rises in 2021 and 2022.

Siteground Cyber MondaySiteground Cyber Monday

Site, Ground. Website, Ground. Visitor see to Website Ground workplace]

Website, Ground. 2019. Retrieved September 1, 2019.

Fetched 2020-05-19. Gotten 2021-11-16. Obtained January 3, 2021.

(7th ed.). John Wiley & Sons. p. 60. ISBN 978-1-119-58808-5. Clymo, Rob (July 18, 2019). “The most effective webhosting solutions of 2019”. techadvisor. co.uk. Recovered September 1, 2019. Clymo, Rob (June 24, 2019). “Website, Ground testimonial”. techadvisor. co.uk. Recovered September 1, 2019.