Kajabi Login

Kajabi LoginKajabi Login

Kajabi empowers you to create all kinds of content to showcase what you understand best, including on the internet courses, coaching programs, podcasts, subscriptions, and also a lot more.

Kajabi LoginKajabi Login

A Thinkific s a Kajabi a kt legnpszerbb online tanfolyami system. A hallgat tapasztalatai s hogyan nz ki a tbla a tanfolyamon.rkpzsi lehetsgek s a plya teme (egyszerre, szemben az id mlsval trtn csepegssel).

Az igazsg az, hogy mind a Thinkific, mind a Kajabi kpes mindezekre a dolgokra. Azonban nagy klnbsgek vannak az rak, a tagsgi lehetsgek s nhny ms fontos rszlet tekintetben. Ebben a kurzus ttekintsben a Thinkific s a Kajabi minden f funkcijval foglalkozom, gy kivlaszthatod, melyik system a legmegfelelbb az n szmra.

Jogi nyilatkozat: Ez a cikk kapcsolt linkeket tartalmaz, amelyeken kis jutalkot kaphatok ingyenesen (ha gy dnt, hogy fizetett csomagot vsrol). Azonban ez a kt eszkz, amelyet ersen ajnlok az online tanfolyamok indtsakor. Teljes lenyvllalati nyilatkozatomat az adatvdelmi szablyzatomban olvashatja. A Thinkific egy felhalap online tanfolyami system, amely lehetv teszi kurzusok online ltrehozst, rtkestst s rtkestst.

A Thinkific nhny kiemelse a kvetkez: Drag and drop Maker segtsgvel videkat tlthet fel, kvzeket hozhat ltre, s rendszerezheti tanulsi tartalmait.lltsa be az rakat, temezze be az rkat, s automatizlja a tartalmat, hogy nagyszer tanulsi lmnyt nyjtson. A kurzusok testreszabsa a mrkjhoz igazodva. Vonja be a hallgatkat gazdag multimdis kurzustartalommal.

Marketingfunkcik, integrcik s fizetsi lehetsgek vllalkozsa npszerstshez, tanfolyamok rtkestshez s kznsgptshez. Automatikus elrehaladsi e-mailek s emlkeztetk, a tananyag korltlan ismtlse s a nyelvi szablyozs a tanulsi lmny megknnytse rdekben. Csoport- s kohorszjelentsek, rszletes szegmentls s adatexportls.

Drgbb, mint a Thinkific, de valamivel fejlettebb lmnyt knl az informcis cgek szmra. Elre megtervezett sablonokkal rkezik, amelyek megknnytik a tanfolyam ltrehozst s az oktatsi tartalom feltltst nhny kattintssal. Minden, pldul an advertising and marketing, a fizetsi tjrk, a tanfolyamkszt stb., szinkronban mkdik egyetlen mszerfalrl. Kajabi nhny kiemelse: A Kajabi Task Contractor segtsgvel percek alatt hozhat ltre online tanfolyamokat, elfizetseket s sok mst.

Szabja szemlyre az rakat, a szlltst s a csomagolst. Integrci Stripe s Pay, Chum szolgltatssal az egyszer fizets rdekben. Hozzon megalapozott dntseket az adatokkal rendelkez vllalkozsrl szl rtkes, vals idej informcikkal. Nvelje, kezelje s rje el feliratkozit s e-mail-listjt szemlyre szabhat e-mailekkel. Hozzon ltre egy teljesen integrlt oldalt elrhet tmkkal.

Ezenkvl webinriumok rendezsre s egyni webhelyek, blogok, tagsgok s egyebek ltrehozsra szolgl funkcikat is kap. Merljnk el, s nzzk meg a f elnyeit s htrnyait.

Elnyk: 30 napos ingyenes prbaverzi.ptsi tervek s rak kezdknek. Tbb elfizets is elrhet: tagsg, fizetsi csomag vagy egyetlen r.l vagy interaktv tantermi lmny felmrsi s narrcis funkcikkal. Lehetv teszi affiliate program ltrehozst s a hsges felhasznlk jutalmazst.

Harmadik fl integrcija nlkl knl tanfolyami bizonytvnyokat. Lehetv teszi tanfolyamok rtkestst a Shopify zletekben. Htrnyok: A prmium funkcik elrshez magasabb kltsg terveket kell beszereznie a Thinkifictl. Nincs l conversation tmogats. Korltozott advertising and marketing kpessgek. Fizetett csomagok tranzakcis djai. Nincs mobilalkalmazs. Nincs 24 rs e-mail tmogats. Csak htftl pntekig, dleltt 10 gear dolgoznak.

Kajabi LoginKajabi Login

17 rakor. M. PST.A kpzsek drgk, ha ingyenes vagy alacsonyabb fizets csomagjukat hasznlja. Az automatikus vlaszkampnyok ltrehozshoz integrlsra van szksge. Elnyk: 14 napos ingyenes prbaverzi. Nincs tranzakcis dj. Integrci Zapierrel. Korltlan videotrhely. Fejlett e-mail advertising s automatizlsi funkcik. Minden az egyben online kurzuskszt platform advertising and marketing s rtkestsi eszkzkkel. Lehetsg tagsgi szintek ltrehozsra az gyfelek heti, havi, ves stb.

Nagyszer gyflbefogadsi lmny. Szmos testreszabsi lehetsg. Beptett sablonok a kurzus gyors ltrehozshoz kdolsi tapasztalat nlkl. Egy alkalmazs Android/ i, OS rendszerre, amellyel brhonnan kezelheti vllalkozst. Hsjutalmaz program, amely jutalmakat knl, ha elr egy bizonyos megkeresett bevteli mrfldkvet. Minl tbbet keresel, annl tbb jutalmat kaphatsz. Htrnyok: Ez egy drgbb plyapt.

Egyszerre csak egy tartalomformtumot adhat hozz. Pldul nem adhat hozz kvzeket s videotartalmat ugyanazon az oldalon. A Shopify ruhzakban val rtkestshez harmadik fl fizetsi tjrjnak integrcijra van szksge. Most pedig menjnk a Kajabi vs. Gondolkod. 1. Knny hasznlat. 2. Tanfolyam ltrehozja. 3. Tmk s sablonok. 4. Tagsgok ltrehozsa. 5. Advertising s rtkestsi eszkzk.

Jelentsek s elemzsek. 7. Hallgati tapasztalat. 8. rkpzsi tervek. 9. Tanuli korltok. 10. Plyahatrok. 11. gyflszolglat. 12. Pnz-visszafizetsi garancia. Ki a nyertes? Egy j kurzuskszt platformnak knnyen hasznlhatnak s intuitvnak kell lennie. Minden funkci irrelevnss vlik, ha nehznek tallja a system hasznlatt. A Thinkific egy kezd tanfolyamkszt, s gyes felhasznli fellettel rendelkezik.