Kajabi Canceling Payments

Kajabi Canceling PaymentsKajabi Canceling Payments

Kajabi empowers you to produce all sort of web content to showcase what you know best, including on the internet training courses, mentoring programs, podcasts, subscriptions, and also extra.

Kajabi Canceling PaymentsKajabi Canceling Payments

A Thinkific s a Kajabi a kt legnpszerbb online tanfolyami platform. De melyik a jobb? On the internet kurzus ltrehozsakor s rtkestsekor ez a dnts nhny kulcsfontossg tnyeztl fgg: Maga a tanfolyam weboldalnak megjelense. A tanfolyam rtkestsi oldalainak elrendezse s konverzis arnya. A hallgat tapasztalatai s hogyan nz ki a tbla a tanfolyamon.rkpzsi lehetsgek s a plya teme (egyszerre, szemben az id mlsval trtn csepegssel).

Az igazsg az, hogy mind a Thinkific, mind a Kajabi kpes mindezekre a dolgokra. Azonban nagy klnbsgek vannak az rak, a tagsgi lehetsgek s nhny ms fontos rszlet tekintetben. Ebben a kurzus ttekintsben a Thinkific s a Kajabi minden f funkcijval foglalkozom, gy kivlaszthatod, melyik system a legmegfelelbb az n szmra.

Azonban ez a kt eszkz, amelyet ersen ajnlok az online tanfolyamok indtsakor. A Thinkific egy felhalap online tanfolyami system, amely lehetv teszi kurzusok online ltrehozst, rtkestst s rtkestst.

A Thinkific nhny kiemelse a kvetkez: Drag and drop Designer segtsgvel videkat tlthet fel, kvzeket hozhat ltre, s rendszerezheti tanulsi tartalmait.lltsa be az rakat, temezze be az rkat, s automatizlja a tartalmat, hogy nagyszer tanulsi lmnyt nyjtson. A kurzusok testreszabsa a mrkjhoz igazodva. Vonja be a hallgatkat gazdag multimdis kurzustartalommal.

Marketingfunkcik, integrcik s fizetsi lehetsgek vllalkozsa npszerstshez, tanfolyamok rtkestshez s kznsgptshez. Automatikus elrehaladsi e-mailek s emlkeztetk, a tananyag korltlan ismtlse s a nyelvi szablyozs a tanulsi lmny megknnytse rdekben. Csoport- s kohorszjelentsek, rszletes szegmentls s adatexportls.

Elre megtervezett sablonokkal rkezik, amelyek megknnytik a tanfolyam ltrehozst s az oktatsi tartalom feltltst nhny kattintssal. Kajabi nhny kiemelse: A Kajabi Task Building contractor segtsgvel percek alatt hozhat ltre online tanfolyamokat, elfizetseket s sok mst.

Szabja szemlyre az rakat, a szlltst s a csomagolst. Nvelje, kezelje s rje el feliratkozit s e-mail-listjt szemlyre szabhat e-mailekkel.

Ingyenes Wistia videotrhely. A Kajabi egy minden az egyben rendszer, amely az e-mail automatizlstl az rtkestsi oldalakig s a folyamatokig mindent magban foglal. Ezenkvl webinriumok rendezsre s egyni webhelyek, blogok, tagsgok s egyebek ltrehozsra szolgl funkcikat is kap. Elolvashatja a teljes Kajabi ttekintsemet a mlyebb merlshez. Merljnk el, s nzzk meg a f elnyeit s htrnyait.

Elnyk: 30 napos ingyenes prbaverzi.ptsi tervek s rak kezdknek. Tbb elfizets is elrhet: tagsg, fizetsi csomag vagy egyetlen r.l vagy interaktv tantermi lmny felmrsi s narrcis funkcikkal. Lehetv teszi associate program ltrehozst s a hsges felhasznlk jutalmazst.

Harmadik fl integrcija nlkl knl tanfolyami bizonytvnyokat. Lehetv teszi tanfolyamok rtkestst a Shopify zletekben. Htrnyok: A prmium funkcik elrshez magasabb kltsg terveket kell beszereznie a Thinkifictl. Nincs l conversation tmogats. Korltozott marketing kpessgek. Fizetett csomagok tranzakcis djai. Nincs mobilalkalmazs. Nincs 24 rs e-mail tmogats. Csak htftl pntekig, dleltt 10 rig dolgoznak.

Kajabi Canceling PaymentsKajabi Canceling Payments

17 rakor. M. PST.A kpzsek drgk, ha ingyenes vagy alacsonyabb fizets csomagjukat hasznlja. Az automatikus vlaszkampnyok ltrehozshoz integrlsra van szksge. Elnyk: 14 napos ingyenes prbaverzi. Nincs tranzakcis dj. Integrci Zapierrel. Korltlan videotrhely. Fejlett e-mail advertising s automatizlsi funkcik. Minden az egyben online kurzuskszt system advertising s rtkestsi eszkzkkel. Lehetsg tagsgi szintek ltrehozsra az gyfelek heti, havi, ves stb.

Egy alkalmazs Android/ i, OS rendszerre, amellyel brhonnan kezelheti vllalkozst. Hsjutalmaz program, amely jutalmakat knl, ha elr egy bizonyos megkeresett bevteli mrfldkvet. Htrnyok: Ez egy drgbb plyapt.

Egyszerre csak egy tartalomformtumot adhat hozz. Pldul nem adhat hozz kvzeket s videotartalmat ugyanazon az oldalon. A Shopify ruhzakban val rtkestshez harmadik fl fizetsi tjrjnak integrcijra van szksge. A lot of pedig menjnk a Kajabi vs. Gondolkod. 1. Knny hasznlat. 2. Tanfolyam ltrehozja. 3. Tmk s sablonok. 4. Tagsgok ltrehozsa. 5. Marketing s rtkestsi eszkzk.

Jelentsek s elemzsek. 7. Hallgati tapasztalat. 8. rkpzsi tervek. 9. Tanuli korltok. 10. Plyahatrok. 11. gyflszolglat. 12. Pnz-visszafizetsi garancia. Ki a nyertes? Egy j kurzuskszt platformnak knnyen hasznlhatnak s intuitvnak kell lennie. Minden funkci irrelevnss vlik, ha nehznek tallja a platform hasznlatt. A Thinkific egy kezd tanfolyamkszt, s gyes felhasznli fellettel rendelkezik.