Fxtd Kajabi 34195 Register

Fxtd Kajabi 34195 RegisterFxtd Kajabi 34195 Register

Kajabi encourages you to produce all kinds of web content to showcase what you understand best, consisting of on-line programs, coaching programs, podcasts, subscriptions, and a lot more.

Fxtd Kajabi 34195 RegisterFxtd Kajabi 34195 Register

A Thinkific s a Kajabi a kt legnpszerbb online tanfolyami system. De melyik a jobb? Online kurzus ltrehozsakor s rtkestsekor ez a dnts nhny kulcsfontossg tnyeztl fgg: Maga a tanfolyam weboldalnak megjelense. A tanfolyam rtkestsi oldalainak elrendezse s konverzis arnya. A hallgat tapasztalatai s hogyan nz ki a tbla a tanfolyamon.rkpzsi lehetsgek s a plya teme (egyszerre, szemben az id mlsval trtn csepegssel).

Az igazsg az, hogy mind a Thinkific, mind a Kajabi kpes mindezekre a dolgokra. Azonban nagy klnbsgek vannak az rak, a tagsgi lehetsgek s nhny ms fontos rszlet tekintetben. Ebben a kurzus ttekintsben a Thinkific s a Kajabi minden f funkcijval foglalkozom, gy kivlaszthatod, melyik platform a legmegfelelbb az n szmra.

Azonban ez a kt eszkz, amelyet ersen ajnlok az online tanfolyamok indtsakor. A Thinkific egy felhalap online tanfolyami system, amely lehetv teszi kurzusok online ltrehozst, rtkestst s rtkestst.

A Thinkific nhny kiemelse a kvetkez: Drag and also drop Designer segtsgvel videkat tlthet fel, kvzeket hozhat ltre, s rendszerezheti tanulsi tartalmait.lltsa be az rakat, temezze be az rkat, s automatizlja a tartalmat, hogy nagyszer tanulsi lmnyt nyjtson. A kurzusok testreszabsa a mrkjhoz igazodva. Vonja be a hallgatkat gazdag multimdis kurzustartalommal.

Marketingfunkcik, integrcik s fizetsi lehetsgek vllalkozsa npszerstshez, tanfolyamok rtkestshez s kznsgptshez. Automatikus elrehaladsi e-mailek s emlkeztetk, a tananyag korltlan ismtlse s a nyelvi szablyozs a tanulsi lmny megknnytse rdekben. Csoport- s kohorszjelentsek, rszletes szegmentls s adatexportls.

Drgbb, mint a Thinkific, de valamivel fejlettebb lmnyt knl az informcis cgek szmra. Elre megtervezett sablonokkal rkezik, amelyek megknnytik a tanfolyam ltrehozst s az oktatsi tartalom feltltst nhny kattintssal. Minden, pldul a marketing, a fizetsi tjrk, a tanfolyamkszt stb., szinkronban mkdik egyetlen mszerfalrl. Kajabi nhny kiemelse: A Kajabi Job Builder segtsgvel percek alatt hozhat ltre online tanfolyamokat, elfizetseket s sok mst.

Szabja szemlyre az rakat, a szlltst s a csomagolst. Integrci Stripe s Pay, Friend szolgltatssal az egyszer fizets rdekben. Hozzon megalapozott dntseket az adatokkal rendelkez vllalkozsrl szl rtkes, vals idej informcikkal. Nvelje, kezelje s rje el feliratkozit s e-mail-listjt szemlyre szabhat e-mailekkel. Hozzon ltre egy teljesen integrlt oldalt elrhet tmkkal.

Ezenkvl webinriumok rendezsre s egyni webhelyek, blogok, tagsgok s egyebek ltrehozsra szolgl funkcikat is kap. Merljnk el, s nzzk meg a f elnyeit s htrnyait.

Elnyk: 30 napos ingyenes prbaverzi.ptsi tervek s rak kezdknek. Tbb elfizets is elrhet: tagsg, fizetsi csomag vagy egyetlen r.l vagy interaktv tantermi lmny felmrsi s narrcis funkcikkal. Lehetv teszi affiliate program ltrehozst s a hsges felhasznlk jutalmazst.

Lehetv teszi tanfolyamok rtkestst a Shopify zletekben. Korltozott marketing kpessgek. Nincs 24 rs e-mail tmogats.

Fxtd Kajabi 34195 RegisterFxtd Kajabi 34195 Register

Fejlett e-mail advertising s automatizlsi funkcik. Minden az egyben online kurzuskszt platform advertising s rtkestsi eszkzkkel. Lehetsg tagsgi szintek ltrehozsra az gyfelek heti, havi, ves stb.

Egy alkalmazs Android/ i, OS rendszerre, amellyel brhonnan kezelheti vllalkozst. Hsjutalmaz program, amely jutalmakat knl, ha elr egy bizonyos megkeresett bevteli mrfldkvet. Htrnyok: Ez egy drgbb plyapt.

Egyszerre csak egy tartalomformtumot adhat hozz. Pldul nem adhat hozz kvzeket s videotartalmat ugyanazon az oldalon. A Shopify ruhzakban val rtkestshez harmadik fl fizetsi tjrjnak integrcijra van szksge. A lot of pedig menjnk a Kajabi vs. Gondolkod. 1. Knny hasznlat. 2. Tanfolyam ltrehozja. 3. Tmk s sablonok. 4. Tagsgok ltrehozsa. 5. Marketing s rtkestsi eszkzk.

Jelentsek s elemzsek. Egy j kurzuskszt platformnak knnyen hasznlhatnak s intuitvnak kell lennie. A Thinkific egy kezd tanfolyamkszt, s gyes felhasznli fellettel rendelkezik.