Clickup Set Columns for Space

Track progression Add visual widgets for employee, tasks, sprints, time monitoring, standings, docs, installs, and also extra.

Ha rviden akarnnk megvlaszolni a krdst, akkor a Click, Up is “csak” egy projektmenedzsment szoftver, de valjban jval tbb annl! Elkpzelhet, hogy mg nem hallottl rla, ugyanis csak nhny ve kezdtk el fejleszteni – viszont a 2017-es induls ta robbansszer nvekedsben van, s nem csak egyre tbb kisvllalatnl ltjuk, hogy hasznlni kezdtk, de olyan risok is bizalmat szavaztak neki, mint pldul a Google, a Reservation, az Uber vagy pp a Webflow (amirl egybknt pp nemrg jelent meg egy cikknk!).

Viszont a Click, Up ebben is rendkvl rugalmas, s cged konkrt feladataira szabhat. Ez azt jelenti, hogy a feladatok nem csak a “to do” s “ksz” llapotot vehetnek fel, hanem akr egy bonyolult folyamaton is vgigmehetnek.

Az egyik ezek kzl, hogy a hagyomnyos lista, board s naptr nzeten kvl mg szmos egyb is elrhet, aminek ksznheten mindenki a szmra legknyelmesebb formban kvetheti nyomon a teendket. A mi egyik kedvencnk pldul a Gantt-diagram, amit hihetetlen egyszer, drag & drop mdszerrel tudunk elkszteni gy, hogy brki, aki rnz, azonnal ltja, hol sharp ppen a projekt.

Pldul mi gyfeleinknek szoktuk kikldeni a linket, hogy vals idben lssk, hogy pp minutes dolgozunk, s hogy haladunk – persze k csak s kizrlag azt ltjk, amit megosztunk velk, s bellthat, hogy a belss kommentekhez ne frjenek hozz. Szintn nagyon szeretjk, hogy az alkalmazsban elrhet automatizci is, gy az ismtld teendket knnyedn robotizlni tudjuk.

Clickup Set Columns for SpaceClickup Set Columns for Space

Ezekhez hozzadhatsz lerst, alfeladatokat, checklisteket, st, mg felelsket vagy konkrt dtumokat is. Persze azt a Click, Up is tudja, hogy annak semmi rtelme, hogy beimportlj egy mltbeli hatridt, ezrt automatikusan felknlja, hogy az idpontokat nem dtumban, hanem napokban mri, s hozzrendeli a megfelel jvbeli idponthoz. Emellett ennl komplexebb automatizcis folyamatokat is bellthatsz, hasonlan, mint pldul a Zapierben.

Ezt knnyedn a kvetkez szintre emelheted, s dashboardokat, diagramokat kszthetsz arrl, hogy melyik munkatrs mennyire van leterhelve, s hova rdemes alloklni a legtbb kapacitst. Mi ezen dropped minden feladathoz idbecslst is megadunk, majd pedig mrjk, hogy valjban mennyi idt fordtottunk az adott teendre – gy a h vgn komplex kimutatsokat is tudunk kszteni arrl, hogy mikpp tudjuk optimalizlni a mkdsnket.

s mg gy sem beszltnk egy csom olyan funkcirl, ami a munkd ms terleteit teheti egyszerbb. Ott vannak pldul az rlapok, amiket knnyedn hasznlhatsz arra, hogy gyfeleid hibajegyeket rgztsenek kzvetlenl a projektmenedzsment szoftveredbe. Vagy egy j feature-nek hla most mr az egsz email kommunikcid is integrlhatod a szolgltatsba. A lehetsgek trhza vgtelen, szinte brmilyen digitlis munkt is vgzel, a Click, Up biztosan megknnyti azt.

A Click, Up fejleszti nem szernykednek, ugyanis nem felttelezik, hogy valaha is visszatrsz korbbi alkalmazsodhoz. De kszlj fel azrt arra, hogy a rengeteg – egybknt baromi hasznos – funkci elsre nagyon bonyolultnak tnhet, s az els nhny napban sok fejfjst okozhat az tlls.

De bzz bennnk, adj neki nhny napot, s r fogsz jnni, hogy megknnyti az leted! Viszont ha rgtn egy jl tgondolt, komplex, profi rendszerrel szeretnl indtani, akkor szvesen segtnk, hogy megsprold a struktra kialaktst, a betanulst, majd a csapat trningjt. Btran keress minket, hogy akr egy rvid tancsads keretben segtsnk megtervezni a tkletes rendszert a cgednek, vagy el is vgezzk az alkalmazs teleptst, a projektjeid importlst, s betantsuk teljes csapatod a zkkenmentes tllsra! #promobox #Szeretnd Te is felturbzni a projektmenedzsmented? ##.

Ez a weboldal n. “cookie”-kat (“sti”-ket) hasznl annak rdekben, hogy a lehet legjobb szolgltatst kaphasd a bngszs sorn. Amennyiben ezt nem szeretnd, bezrhatod az oldalt, vagy a stiket letilthatod a bngszd belltsaiban.

The technological storage space or gain access to that is used exclusively for analytical purposes. The technological storage space or accessibility that is utilized solely for confidential analytical purposes. Without a subpoena, volunteer compliance on the component of your Access provider, or added records from a 3rd party, info saved or obtained for this purpose alone can not typically be utilized to identify you.