Clickup Pros

Track progress Add visual widgets for employee, jobs, sprints, time monitoring, standings, docs, embeds, and also a lot more.

Ha rviden akarnnk megvlaszolni a krdst, akkor a Click, Up is “csak” egy projektmenedzsment szoftver, de valjban jval tbb annl! Elkpzelhet, hogy mg nem hallottl rla, ugyanis csak nhny ve kezdtk el fejleszteni – viszont a 2017-es induls ta robbansszer nvekedsben van, s nem csak egyre tbb kisvllalatnl ltjuk, hogy hasznlni kezdtk, de olyan risok is bizalmat szavaztak neki, mint pldul a Google, a Booking, az Uber vagy pp a Webflow (amirl egybknt pp nemrg jelent meg egy cikknk!).

gy mindenki knnyedn nyomon kvetheti teendit, rtesl a hatridkrl, s a csapattal kzsen, a rszfeladatokat deleglva oldhatjtok meg a projektet. Viszont a Click, Up ebben is rendkvl rugalmas, s cged konkrt feladataira szabhat. Egy szuper funkci az alkalmazsban, hogy minden egysghez kln sttuszokat llthatsz be. Ez azt jelenti, hogy a feladatok nem csak a “to do” s “ksz” llapotot vehetnek fel, hanem akr egy bonyolult folyamaton is vgigmehetnek.

Ez rendkvl megknnyti a projektek nyomon kvetst s a csapatmunkt. Tovbbi szuper, “haladbb” elnyei is vannak az alkalmazsnak. Az egyik ezek kzl, hogy a hagyomnyos lista, board s naptr nzeten kvl mg szmos egyb is elrhet, aminek ksznheten mindenki a szmra legknyelmesebb formban kvetheti nyomon a teendket. A mi egyik kedvencnk pldul a Gantt-diagram, amit hihetetlen egyszer, drag & decline mdszerrel tudunk elkszteni gy, hogy brki, aki rnz, azonnal ltja, hol tart ppen a projekt.

Pldul mi gyfeleinknek szoktuk kikldeni a linket, hogy vals idben lssk, hogy pp minutes dolgozunk, s hogy haladunk – persze k csak s kizrlag azt ltjk, amit megosztunk velk, s bellthat, hogy a belss kommentekhez ne frjenek hozz. Szintn nagyon szeretjk, hogy az alkalmazsban elrhet automatizci is, gy az ismtld teendket knnyedn robotizlni tudjuk.

Clickup ProsClickup Pros

Ezekhez hozzadhatsz lerst, alfeladatokat, checklisteket, st, mg felelsket vagy konkrt dtumokat is. Persze azt a Click, Up is tudja, hogy annak semmi rtelme, hogy beimportlj egy mltbeli hatridt, ezrt automatikusan felknlja, hogy az idpontokat nem dtumban, hanem napokban mri, s hozzrendeli a megfelel jvbeli idponthoz. Emellett ennl komplexebb automatizcis folyamatokat is bellthatsz, hasonlan, mint pldul a Zapierben.

Ezt knnyedn a kvetkez szintre emelheted, s dashboardokat, diagramokat kszthetsz arrl, hogy melyik munkatrs mennyire van leterhelve, s hova rdemes alloklni a legtbb kapacitst. Mi ezen fell minden feladathoz idbecslst is megadunk, majd pedig mrjk, hogy valjban mennyi idt fordtottunk az adott teendre – gy a h vgn komplex kimutatsokat is tudunk kszteni arrl, hogy mikpp tudjuk optimalizlni a mkdsnket.

s mg gy sem beszltnk egy csom olyan funkcirl, ami a munkd ms terleteit teheti egyszerbb. Ott vannak pldul az rlapok, amiket knnyedn hasznlhatsz arra, hogy gyfeleid hibajegyeket rgztsenek kzvetlenl a projektmenedzsment szoftveredbe. Vagy egy j feature-nek hla most mr az egsz e-mail kommunikcid is integrlhatod a szolgltatsba. A lehetsgek trhza vgtelen, szinte brmilyen digitlis munkt is vgzel, a Click, Up biztosan megknnyti azt.

Egy gombnyoms, s minden feladatod, felhasznld, st, mg kommented is megjelenik az alkalmazsban. Pontosan onnan folytathatod a munkt, ahol korbban abbahagytad. A Click, Up fejleszti nem szernykednek, ugyanis nem felttelezik, hogy valaha is visszatrsz korbbi alkalmazsodhoz. Nzd csak meg a kpet, amivel mi tallkoztunk a sikeres importlst kveten! De kszlj fel azrt arra, hogy a rengeteg – egybknt baromi hasznos – funkci elsre nagyon bonyolultnak tnhet, s az els nhny napban sok fejfjst okozhat az tlls.

De bzz bennnk, adj neki nhny napot, s r fogsz jnni, hogy megknnyti az leted! Btran keress minket, hogy akr egy rvid tancsads keretben segtsnk megtervezni a tkletes rendszert a cgednek, vagy el is vgezzk az alkalmazs teleptst, a projektjeid importlst, s betantsuk teljes csapatod a zkkenmentes tllsra!

Ez a weboldal n. “cookie”-kat (“sti”-ket) hasznl annak rdekben, hogy a lehet legjobb szolgltatst kaphasd a bngszs sorn. Amennyiben ezt nem szeretnd, bezrhatod az oldalt, vagy a stiket letilthatod a bngszd belltsaiban. Ha egyiket sem teszed, vagy az “Engedlyezem” gombra kattintasz, azzal elfogadod a stik hasznlatt. The technical storage or access is purely essential for the legitimate purpose of making it possible for using a certain solution explicitly asked for by the customer or individual, or for the sole objective of executing the transmission of a communication over a digital communications network.

The technological storage or gain access to that is utilized exclusively for statistical objectives. The technological storage or accessibility that is made use of exclusively for anonymous statistical functions. Without a subpoena, voluntary conformity for your Access provider, or added records from a 3rd party, information kept or got for this objective alone can not usually be utilized to recognize you.