Clickup Chrome Extension

Track progression Include visual widgets for employee, jobs, sprints, time monitoring, statuses, docs, embeds, and more.

Ha rviden akarnnk megvlaszolni a krdst, akkor a Click, Up is “csak” egy projektmenedzsment szoftver, de valjban jval tbb annl! Elkpzelhet, hogy mg nem hallottl rla, ugyanis csak nhny ve kezdtk el fejleszteni – viszont a 2017-es induls ta robbansszer nvekedsben van, s nem csak egyre tbb kisvllalatnl ltjuk, hogy hasznlni kezdtk, de olyan risok is bizalmat szavaztak neki, mint pldul a Google, a Reservation, az Uber vagy pp a Webflow (amirl egybknt pp nemrg jelent meg egy cikknk!).

gy mindenki knnyedn nyomon kvetheti teendit, rtesl a hatridkrl, s a csapattal kzsen, a rszfeladatokat deleglva oldhatjtok meg a projektet. Viszont a Click, Up ebben is rendkvl rugalmas, s cged konkrt feladataira szabhat. Egy szuper funkci az alkalmazsban, hogy minden egysghez kln sttuszokat llthatsz be. Ez azt jelenti, hogy a feladatok nem csak a “to do” s “ksz” llapotot vehetnek fel, hanem akr egy bonyolult folyamaton is vgigmehetnek.

Az egyik ezek kzl, hogy a hagyomnyos lista, board s naptr nzeten kvl mg szmos egyb is elrhet, aminek ksznheten mindenki a szmra legknyelmesebb formban kvetheti nyomon a teendket. A mi egyik kedvencnk pldul a Gantt-diagram, amit hihetetlen egyszer, drag & decrease mdszerrel tudunk elkszteni gy, hogy brki, aki rnz, azonnal ltja, hol sharp ppen a projekt.

Pldul mi gyfeleinknek szoktuk kikldeni a linket, hogy vals idben lssk, hogy pp min dolgozunk, s hogy haladunk – persze k csak s kizrlag azt ltjk, amit megosztunk velk, s bellthat, hogy a belss kommentekhez ne frjenek hozz. Szintn nagyon szeretjk, hogy az alkalmazsban elrhet automatizci is, gy az ismtld teendket knnyedn robotizlni tudjuk.

Clickup Chrome ExtensionClickup Chrome Extension

Ezekhez hozzadhatsz lerst, alfeladatokat, checklisteket, st, mg felelsket vagy konkrt dtumokat is. Persze azt a Click, Up is tudja, hogy annak semmi rtelme, hogy beimportlj egy mltbeli hatridt, ezrt automatikusan felknlja, hogy az idpontokat nem dtumban, hanem napokban mri, s hozzrendeli a megfelel jvbeli idponthoz. Emellett ennl komplexebb automatizcis folyamatokat is bellthatsz, hasonlan, mint pldul a Zapierben.

Ezt knnyedn a kvetkez szintre emelheted, s dashboardokat, diagramokat kszthetsz arrl, hogy melyik munkatrs mennyire van leterhelve, s hova rdemes alloklni a legtbb kapacitst. Mi ezen fell minden feladathoz idbecslst is megadunk, majd pedig mrjk, hogy valjban mennyi idt fordtottunk az adott teendre – gy a h vgn komplex kimutatsokat is tudunk kszteni arrl, hogy mikpp tudjuk optimalizlni a mkdsnket.

Ott vannak pldul az rlapok, amiket knnyedn hasznlhatsz arra, hogy gyfeleid hibajegyeket rgztsenek kzvetlenl a projektmenedzsment szoftveredbe. A lehetsgek trhza vgtelen, szinte brmilyen digitlis munkt is vgzel, a Click, Up biztosan megknnyti azt.

Egy gombnyoms, s minden feladatod, felhasznld, st, mg kommented is megjelenik az alkalmazsban. Pontosan onnan folytathatod a munkt, ahol korbban abbahagytad. A Click, Up fejleszti nem szernykednek, ugyanis nem felttelezik, hogy valaha is visszatrsz korbbi alkalmazsodhoz. Nzd csak meg a kpet, amivel mi tallkoztunk a sikeres importlst kveten! De kszlj fel azrt arra, hogy a rengeteg – egybknt baromi hasznos – funkci elsre nagyon bonyolultnak tnhet, s az els nhny napban sok fejfjst okozhat az tlls.

De bzz bennnk, adj neki nhny napot, s r fogsz jnni, hogy megknnyti az leted! Viszont ha rgtn egy jl tgondolt, komplex, profi rendszerrel szeretnl indtani, akkor szvesen segtnk, hogy megsprold a struktra kialaktst, a betanulst, majd a csapat trningjt. Btran keress minket, hogy akr egy rvid tancsads keretben segtsnk megtervezni a tkletes rendszert a cgednek, vagy el is vgezzk az alkalmazs teleptst, a projektjeid importlst, s betantsuk teljes csapatod a zkkenmentes tllsra! #promobox #Szeretnd Te is felturbzni a projektmenedzsmented? ##.

Ez a weboldal n. “cookie”-kat (“sti”-ket) hasznl annak rdekben, hogy a lehet legjobb szolgltatst kaphasd a bngszs sorn. Amennyiben ezt nem szeretnd, bezrhatod az oldalt, vagy a stiket letilthatod a bngszd belltsaiban. Ha egyiket sem teszed, vagy az “Engedlyezem” gombra kattintasz, azzal elfogadod a stik hasznlatt. The technological storage or gain access to is purely essential for the reputable purpose of making it possible for the use of a particular service clearly requested by the customer or user, or for the sole purpose of performing the transmission of an interaction over a digital communications network.

The technical storage space or accessibility that is used solely for analytical objectives. The technical storage space or accessibility that is used exclusively for confidential statistical functions. Without a subpoena, volunteer conformity for your Internet Service Company, or extra records from a 3rd celebration, info stored or fetched for this objective alone can not typically be made use of to recognize you.