Banggood European Direct Mail Vs Priority Direct Mail

Banggood egy cg, amely az on-line vsrls terletn mkdik. A bolt rendgeteg termket knl mint a televzik, rdik s elektromos hztartsi ruhk s mg cipket is. Weboldal Banggood A trsasg 2004-ben alakult. Elszr a trsasg mint szmtgpes szoftver s a fejleszt volt elfogadva, kutatsi sszpontost s rtkest az elektronikus eszkzk s berendezseknl.

A cg kzpontja Guangzhouban tallhat, ahol tbb mint 1000 embert (menedzsereket s hivatalnokokat irodban) alkalmaznak. A trsasg ngy ga, Hong Kong, Shenzhen, Hangzhou s Yiwuban tallhat. mr tbb mint 70 ezer klnbz termk formja, amelyeket kategrikba sorolnak, mint pldul az Apple tartozkok, mobiltelefonok, elektronika, jtkok, lmpk, ruha, szpsg, kszerek, rk, szmtgpek, s gy tovbb.

Annak biztostsa rdekben, hogy a potencilis vsrlkal folytatott kommunikci jobb legyen, a vllalat beruhzsokat eszkzl, a fejleszts, a profilok, a szocilis hlzatpt oldalakon. A vllalkozsnak elrhet a Twitteren s az Instagrammon is.

Mivel a Banggood-on nem jelenhetett meg a negatv vlemnyem, gy rom le az esetemmel egytt, s az rk tanulsggal: BANGGOOD-ON NEM RDEMES VSROLNI! RENDELSAz idei v elejn a kvetkezket vettem online fizetssel:-LRB- 1) Xiaomi Redmi 9( 2) added instance( 3) Samsung S8 flip case, PROElsknt a pozitv vtel (mert az is volt): az csm krsre rendelt Xiaomi Redmi 9 telefon – ugyan kb.

Banggood European Direct Mail Vs Priority Direct MailBanggood European Direct Mail Vs Priority Direct Mail

A rendels mell egy kb 1500 ft-os ajndk pendrjvot kaptunk. Mivel a visszakldst nem kizrt, hogy velem fizettettk volna meg, s ajnlottak kompenzcis pontokat a reklamlsomra, az jabb S8 tok rendelst vlasztottam.

Egyedl a beptett mgnes volt rezheten mkd benne (vonzotta a vasat s ms mgnest). A cg weboldaln kzztettem a tapasztalatom, a megrdemelt 1db csillaggal. Mindenhol ezt igyekszem tenni, msok okulsra, fotkkal. Az igazi meglepets ezutn jtt: amit rtam NEM JELENT MEG, vagyis a BANGGOOD LETILTOTTA! VGLAnnyira elszoktam a cenzrtl az utbbi 30 vben, hogy ez a knai mdszer ersen lesokkolt.

Public relations gombnyomssal az n lehet a termk, legyen az ruha, cip, kiegszt, jtk, elektromos eszkz vagy laksdekorci. A Banggood clja, hogy a lehet legjobb minsget nyjtsa kedvez ron.

Banggood European Direct Mail Vs Priority Direct MailBanggood European Direct Mail Vs Priority Direct Mail

Ami pedig a legjobb, hogy mindez az egsz vilgon elrhet. Ki sem kell tennie a lbt otthonrl, vsroljon knyelmesen, gyorsan s olcsn. A Banggood Eurpban is rendelkezik raktrakkal, gy termke mg gyorsabban az n lehet. Nem szeretne zskbamacskt vsrolni? Rendels eltt olvassa el a vsrlk vlemnyt az adott termkrl. gy biztos lehet benne, hogy azt kapja majd, amit elkpzelt.

Rendszeres s egszen j s szuper akcikkal high mindig a Banggood oldaln. A is knl, amelyeket vsrlsai sorn felhasznlhat, hogy mg tbbet sproljon az amgyis szuper kedvez rakbl.

A cljuk, hogy mindenki megtallja azt amire szksge van s ha lehet, akkor egy helyen ezt meg is tudjk vsrolni. Ennek fejben gyorsan s olcsn is. Megfelel ajndk vlaszts nehz lehet, azonban a Banggoodon akrmit megrendelhetnek, ami szuper ajndk lehet. Figyelmbe ajnljuk, hogy akr klfldrl is vsrolhat a Banggood webruhzban, mghozz Csehorszgbl, Romnibl, Lengyelorszgbl s Szlovkibl is.

Banggood European Direct Mail Vs Priority Direct MailBanggood European Direct Mail Vs Priority Direct Mail
Banggood European Direct Mail Vs Priority Direct MailBanggood European Direct Mail Vs Priority Direct Mail

A tbbi zlethez hasonlan a Banggood-nl is sprolhat klnbz kedvezmnykdok s kuponok hasznlatval. Ezek nagyon gyakran kaphatk, nem csak a nagyobb vsrlsi nnepek alatt, mint pldul a Black Friday. A hasznlhatja pldul j elektromos eszkzkhz, j ruhkhoz, amelyekben minden alkalomnl tndklni fog, vagy egy cscszuper sportcip vsrlsnl, hogy mg jobb legyen a futs.

Tovbbi kedvezmnyes kuponokat tallhat a Tiplino profilkohoz, amelyekkel szintgy rengeteget sprolhat. A Tiplinn mindig frissitjk a legjabb akcikat s kuponokat az adott webruhzhoz, gy ebbl a Banggood sem marad ki. A webruhz profiljn mindig megtallja a legjabb s legfrissebb akcikat s kuponokat, amelyeket aztn felhasznlhat a vsrlsai alkalmval. A sem maradhat ki a Black Friday lerazsokbl.

A webruhz felajnlja a hrlevelek kldst, amivel a legjabb akcikrl s lerazsokrl rtesti nket, hogy naprakszek legyenek az jabb akcikrl s kuponokrl. Friss felhasznlknak jr egy kuponkd is ajndkkppen, valamint az alkalmazs letltse utn szintn kapnak kedvezmnykdot, amit rendelskre felhasznlhatnak. ABanggood promo code hasznlata egyszer; a kdot csak rjk be a megfelel mezbe a kosr aljn.